Targeted Nutrition
Doelgerichte Voeding

De producten van Herbalife’s Doelgerichte Voeding maken het makkelijker om op de top van uw gezondheid te blijven, door speficiek gerichte voedingsondersteuning te bieden.


Niteworks
Niteworks

Herbalife Niteworks: nachtelijke voeding.

Herbalifeline® Max
Herbalifeline® Max

Herbalifeline® Max: is een voedingssupplement, rijk aan Omega-3 essentiële vetzuren EPA en DHA, welke bijdragen aan een normale functie van het hart, alsmede het behoud van normale bloeddruk en bloedtriglyceride niveaus.

Multivezel drank
Oat Apple Fibre

Multivezel drank: een voedingssupplement met 6 verschillende vezelbronnen. Een heerlijke manier om je spijsvertering te ondersteunen.

Beta Heart®
Beta heart

Beta heart® is een voedzaam poeder met vanille smaak dat het belangrijke ingrediënt haver beta-glucaan bevat.
RoseGuard
RoseGuard

Herbalife RoseGuard: een voedingssupplement met een reeks aan botanische extracten en vitaminen C en A om de weerstand te ondersteunen.

Gebruik de Herbalife producten binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde actieve levensstijl. Zie individuele verpakkingen voor gebruiksaanwijzingen. Aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Houd producten buiten bereik van jonge kinderen.

© Herbalife International In. Alle rechten voorbehouden. Ieder ander gebruik van beschrijvingen of referenties die deze website bevat, zonder de expliciet geschreven toestemming van
Herbalife International, Inc. is ten strengste verboden.
Herballife is lid van de:
  • NAREDI logo
  • FSE
  • IADSA


nl-BE | 21/02/2019 0:09:55 | NAMP2HLASPX01